Bliv forhandler

Sådan bliver du forhandler af LUXKIDS' brands:

Det er ganske enkelt at blive forhandler af et eller flere af vores brands for børn. Kontakt vores salgsteam på b2b@luxkids.dk, og vi hjælper dig godt i gang. 

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål, og hjælpe dig med at forhandle vores brede sortiment af tøj, sko og tilbehør for børn fra nyfødt til teenager. Kontakt os i dag for at starte samarbejdet. Vi ser frem til at samarbejde med dig om at levere de bedste produkter til dine kunder.

Fordele ved at forhandle et af vores mærker:

  • Kvalitetsprodukter: Som forhandler af produkter fra et af LUXKIDS' mærker, kan du tilbyde dine kunder et dansk brand med kvalitet designs der matcher tidens trends, samt forbrugernes ønsker og behov. Vi arbejder målrettet på at tilbyde produkter af høj kvalitet, der er holdbare og ansvarligt produceret. Vi tilbyder bl.a. mange GOTS og GRS certificerede styles af henholdsvis økologisk bomuld eller genanvendt syntetisk materiale.

  • Variation: Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter og størrelser, så du kan tilpasse og opdatere dit sortiment efter sæsonen og dine kunders behov. Vi designer både tøj og tilbehør, der passer til sæsonen og tidens trends, samt tidsløse og uundværlige basis styles.

  • Marketingstøtte: Vi tilbyder marketingstøtte, herunder produktbilleder og markedsføringsmaterialer, for at hjælpe dig med at promovere vores produkter på bedst mulig vis.

Tak for din interesse i at blive forhandler af et eller flere af vores mange mærker.

Kontakt os på b2b@luxkids.dk