Vi er et multibrand hus

LUXKIDS er navnet på vores multibrand hus som råder over børnetøjs og interiør mærkerne THE NEW, THE NEW siblings, cost:bart, mikk-line, soft gallery, fabelab og WAWA. Hvert af vores syv brands har sin egen identitet og rejse, men fælles for dem alle, er en grundlæggende passion for at skabe tøj, tilbehør og interiør af høj kvalitet til børn i alle aldre.

Her på webshoppen LUXKIDS har du mulighed for at købe børnetøj fra alle vores syv brands.

Hvem er luxkids

LUXKIDS er et dansk multibrand modehus med 7 børnetøjs og interiør mærker: THE NEW, THE NEW siblings, soft
gallery, mikk-line, fabelab, cost:bart og WAWA.

Siden starten i 2016 har vi været et voksende modehus med høje ambitioner, moderne ledelse og en vi
kan klare det ånd. Vi er derfor vokset til at blive et af Danmarks største
multibrand modehuse i børnetøjsbranchen. Vi er et stærkt team på 50+ medarbejdere som beskæftiger sig med at designe, producere og distribuere børnetøj og interiør til de vigtige øjeblikke i et barns liv helt fra nyfødt til teenager.

Vi dækker garderobens basic, must-haves og de nyeste trends indenfor hverdagstøj, festtøj, overtøj og
tilbehør. Vores mærker dækker flere prisklasser og til henvender sig til forskellige forbrugere. LUXKIDS er til for at inspirere ethvert barns fantasi og personlighed som vises gennem vores smarte designs.

Alle vores kollektioner er passioneret designet i Danmark. Vi arbejder altid på at forbedre os. Dette gør vi ved at arbejde tæt sammen på tværs af alle brands samt med vores nøje udvalgte leverandører, primært i Tyrkiet, Indien og Kina. Vi går meget op i kvaliteten af ​​produktet, men også om vores ansvar for miljøet, og de
mennesker, der er involveret i at gøre vores produkter tilgængelige for alle familier.

Vores medarbejderes og
samarbejdspartneres trivsel er altafgørende for os, og vi går langt med fleksibilitet til at bygge og vedligeholde stærkt relationer. Dette har vist sig at være en opskrift på succes, hvilket vi er stolte af tilbyde vores
produkter i 28 lande via internationale og lokale forhandlere, når i øjeblikket
ud til +500 kunder over hele verden.

csr for luxkids

Ansvarlige matrialer

ANSVARLIGE MATERIALER

Vi arbejder målrettet og med stor entusiasme, for at løfte vores ansvar i at skabe en bedre verden for børn og fremtidige generationer. Vi er derfor dybt optaget af at skabe fantastisk børnetøj, der på nye og smartere måder minimere vores aftryk på miljøet og forbedrer arbejdsforholdene for de personer, der er involveret i at bringe vores designideer ind i børns liv. Vi fokuserer på at udvælge bedre og mere ansvarlige materialer, såsom økologisk bomuld, genanvendt polyester og livaeco viskose. Vi er stolte af at mange af vores produkter er GOTS-certificeret. GOTS er en international certificeringsstandard for økologiske tekstiler, anerkendt for dens stramme krav, som både beskytter mennesker og miljø.

Bedre arbejdsmiljø

BEDRE ARBEJDSMILJØ

Vi driver en etisk forretning med respekt for menneskerettigheder og anstændige arbejdsforhold. Med udgangspunkt i en tydelig adfærdskodeks (code of conduct), har vi opbygget tætte relationer med vores leverandører, for løbende at sikre og forbedre forholdene for alle involverede i vores forsyningskæde. Da vi er medlem af amfori BSCI (Business Social Compliance Initiative), hjælper uafhængige eksperter os med at undersøge og forbedre arbejdsforholdene i vores forsyningskæde. For eksempel ved at sikre fair aflønning, ingen forskelsbehandling, anstændige arbejdstider, sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen, intet børnearbejde og ingen korruption.

Spred god energi

SPRED GOD ENERGI

At blive voksen er en spændende rejse, der er fuld af læring og store milepæle. Men vigtigst er det dog at have det sjovt og få det bedste ud af livet. Vi ønsker derfor at tilbyde børn tøj, der matcher deres personlighed og humør, og samtidig inspirerer dem til at være stærke og hvile i sig selv. Det er vigtigt for os, at alle vores materialer og pasformer får børn til at føle sig godt tilpas og giver dem frihed til både at lege og udvikle sig. Vi synes at alle børn er seje, og vi vil gerne opmuntre dem til at tro på sig selv og nyde livet fuldt ud.

Har du nogle spørgsmål til os?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.