Ideer til håndlavet påskepynt fra soft gallery

Ideer til håndlavet påskepynt fra soft gallery

Påsken er et hyggeligt pusterum fra den travle hverdag. Der er endelig tid til at sænke tempoet og lade kreativiteten blomstre.
Pynt hjemmet i lyse og glade farver, der sætter den perfekte ramme omkring de hyggelige påskefrokoster med venner og familie.

Gør som soft gallery’s kreative designer Sine, og saml familien omkring bordet til en fælles, kreativ påske-aktivitet. Sine har samlet to forslag på håndlavet påskepynt, som hele familien kan være med til.

Download og print skabeloner og vejledning her på siden. God fornøjelse!

Mit navn det står med prikker…

Der er få ting som børn elsker højere end slik og drillerier, så påskens gækkebreve er et stort hit hos de fleste børn. Klip et fint gækkebrev og underskriv med prikker. Håb på at modtageren ikke gætter det, og så får du et påskeæg retur.

Nu kan I let lave smukke gækkebreve af papir med håndtegnede prints fra soft gallery. Brug det nye smukke blomsterprint i fine pastelfarver, eller soft gallery’s populære ugle print, som nu også fås i flotte pastelfarver.


Download og print papir med soft gallery’s håndtegnede prints her:Upcycle gammelt tøj til nye smukke påskeæg

I sin fritid elsker soft gallery’s kreative designer Sine at sy og se nye muligheder i noget der ikke længere bliver brugt. Hun deler her, hvordan du kan give gammelt tøj et nyt liv og formål. Det kan nemlig let omdannes til smukke påskeæg. Du får dermed mest muligt ud af ressourcerne, og det vil med garanti vække glæde at se noget velkendt i en ny form.


Download og print vejledning samt skabelon her: