Uld fra mikk-line

Giv dit barn den ultimative komfort i den kolde tid med tøj og tilbehør i den blødeste merionould. Det vil holde dit barn varm, tør og godt tilpas med sine temperaturregulerende og svedabsoberende evner. Alle uldprodukter fra mikk-line er testet for sundhedsskadelige kemi og har opnået OEKO-TEX® certificering. Ulden er selvfølgelig også mulesing-free, hvilket garanterer bedre dyrevelfærd.

Det ikke underordnet hvilke materialer du vælger til dine børn. Uld har en masse gode egenskaber, der gør at huden altid føles varm og tør. Det ekstremt bløde børstet uld-fleece fra mikk-line er perfekt til luren i barnevognen eller køreturen i bilen. Uld er også perfekt under bl.a. regntøj, jakker og flyverdragter.  Børstet uld fra mikk-line er Oeko-Tex certificeret. Det er fremstillet af den fineste og blødeste mulesing free merinould. Produkterne har TOTAL EASY CARE, som gør at ulden er mere slidstærk og peeler mindre.Læs mere om uldens mange fordele længere nede.

EKSTRA FORDELE VED MIKK-LINE'S ULD

- Total Easy Care på mange styles

- Bløde materialer der ikke kradser

- Alle kvaster er af kunstig pels

- Hagebeskyttelse – overlay der beskytter når der lynes op

VASKEVEJLEDNING ULD

Vi og mikk-line mener, at hvert eneste lille bidrag til en mere bæredygtig verden tæller! Med de rigtige vasketips kan du nemt spare både energi, vand og ikke mindst tid, som i stedet kan bruges med børnene! Husk altid at læse vaskeanvisningerne på tøjets mærkat.

- Vask sjældent, da uldfibre er selvrensende

- Ofte er det nok at lufte uldtøj udendørs

- Brug special vaskepulver til uld.

- Brug aldrig skyllemiddel.

- Luk lynlåsen og fjern kunstig pels før du vasker.

- Følg vaskeanvisningen. Brug uld program eller vask i hånden.

- Efter vask trækkes tøjet i facon og tørres liggende

A BETTER CHOICE - ET MILJØRIGTIGT VALG!

Oeko-Tex er et sundhedsmærke, der stiller krav til begrænsning af sundhedsskadelige kemikalier. Når tøjet bærer et Oeko-Tex® certifikat betyder det i praksis, at det ikke har en skadelige effekt på vores sundhed og helbred.

Mikk-line går ind for dyrevelfærd, derfor bruger de kun mulesing free merinould. Uld består af naturlige fibre med mange gode egenskaber.

Huer fra mikk-line bruger udelukkende kunstig pels til kvasterne. Det er et bevidst valg, så ingen dyr lider skade. Det er samtidig et miljørigtigt valg, da det kræver mindre energi at producere kunstig pels, fremfor ægte pels.